Friskvårdskort

Köp friskvårdskort för 1.450 kr så får du just nu familjen på köpet!

 

Du som är egen företagare eller du som har rätt till friskvårdsbidrag genom din arbetsgivare har nu möjligheten att köpa ett friskvårdskort förmånligt. Friskvårdskortet gör att du kan använda isytan för friskvård under säsongen t.o.m. mars 2020. Du kan enbart köpa kortet vid isytan i åkpass automaten, klicka på FRISKVÅRD och följ instruktionerna.

 

Betalning sker på plats och du tar bara med dig kvittot som du kan lämna till din arbetsgivare som då får avdragsrätt för friskvård i sin verksamhet. Just nu har vi introduktionserbjudande vilket gör att du även får åkpass för hela säsongen till din familj på köpet. Om du önskar att träna i grupp så är du välkommen Söndagar med start kl 09.00, då tränar du skridskoåkning tillsammans med 100 varvsklubben.

 

Reglerna för 100 varvsklubben är enkla, minst 1 men maximalt 100 varv, maximal ålder 100 år och maxtiden är 100 minuter! Ingen föranmälan krävs till 100 varsklubben mer än att deltagarna har sin klisterdekal på hjälmen som visar att du har ett friskvårds eller säsongskort. Har du frågor gällande 100 varvsklubben så kontaktar du Stefan Hermansson, stefan.hermansson@vmcab.nu