top of page

Friskvårdskort

Köp friskvårdskort för 1.450 kr så får du just nu familjen på köpet! Vi hjälper dig gärna att skriva ett intyg. Skridskoåkning ingår i godkända skattefria friskvårdsaktiviteter. Du som har rätt till friskvårdsbidrag genom din arbetsgivare eller är egen företagare har nu möjlighet att köpa friskvårdskort förmånligt. Friskvårdskortet gör att du kan använda isytan för friskvård under hela säsongen t.o.m. mars 2023.

 

Du kan köpa friskvårdskortet vid isytan i åkpassautomaten, klicka på FRISKVÅRD och följ instruktionerna. Alternativt betala 1.450 kr till swishnummer 123 496 4748 Öjaby IS. Ange på meddelande; Friskvård, ditt namn och mailadress så skickar vi underlagen. Just nu har vi ett erbjudande vilket gör att du även får åkpass för hela säsongen till din familj på köpet.

 

Om du önskar att träna i grupp så är du välkommen Söndagar med start 09.00, då tränar du skridskoåkning tillsammans med 100-varvsklubben. Reglerna för 100-varvsklubben är enkla, minst 1 men maximalt 100 varv, maximal ålder är 100 år och maxtiden är 100 minuter! Ingen föranmälan krävs till 100-varvsklubben mer än att deltagarna har sin klisterdekal på hjälmen som visar att du har ett friskvårds eller säsongskort.

 

Har du frågor gällande Friskvårdskort kontakta Camilla på camilla.ankarberg@gmail.com.

Har du frågor gällande 100 varvsklubben kontakta Stefan på stefan.hermansson@vmcab.nu

bottom of page