top of page

Friskvårdskort

Köp friskvårdskort för 1.450 kr så får du just nu familjen på köpet! Vi hjälper dig gärna att skriva ett intyg. Skridskoåkning ingår i godkända skattefria friskvårdsaktiviteter. Du som har rätt till friskvårdsbidrag genom din arbetsgivare eller är egen företagare har nu möjlighet att köpa friskvårdskort förmånligt. Friskvårdskortet gör att du kan använda isytan för friskvård under hela säsongen t.o.m. februari 2024.

 

Du kan köpa friskvårdskortet vid isytan i åkpassautomaten, klicka på FRISKVÅRD och följ instruktionerna. Alternativt fyll i vårt formulär där du beställer säsongskort och ange där att du vill använda friskvårdsbidrag. Just nu har vi ett erbjudande vilket gör att du även får åkpass för hela säsongen till din familj på köpet. Vi finns även i Epassi.

 

Om du önskar att träna i grupp så är du välkommen Söndagar med start 09.00, då tränar du skridskoåkning tillsammans med 100-varvsklubben. Reglerna för 100-varvsklubben är enkla, minst 1 men maximalt 100 varv, maximal ålder är 100 år och maxtiden är 100 minuter! Ingen föranmälan krävs till 100-varvsklubben mer än att deltagarna har sin klisterdekal på hjälmen som visar att du har ett friskvårds eller säsongskort.

 

Har du frågor gällande Friskvårdskort kontakta oss på kontakt.ojaby@gmail.com.

Har du frågor gällande 100 varvsklubben kontakta Lisa Lundqvist via mail:

wookan@hotmail.com 

bottom of page